Norge på langs

Laster…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Om meg

Heia ! Takk for at du tar en titt på bloggen min, og håper den kan inspirere, glede og berøre deg på en eller annen måte. Ønsker å vise litt av alt det jeg er med på gjennom mine turer til midtøsten, Kenya og andre steder jeg får besøke.

Jeg er pastor i Menigheten Troens Ord Haugalandet (www.troensord.no) og vi har møter i Kopervik og Haugesund. Jeg er gift med Kjersti og vi har 5 barn og 1 hund (Silas). Jeg er også sykepleier og arbeider med rusmisbrukere ved Karmsund ABR Senter på Avaldsnes. Er utrolig glad i mennesker og synes Guds storhet og kreativitet stråler igjennom alt han har skapt og av alt han har skapt er menneske det ypperste av alt det skapte.

Noe av det absolutt største man kan få oppleve er å se mennesker få ett møte med Jesus Kristus. Se hvordan evangeliet – de gode nyhetene om hvem Jesus er og hva han har gjort forandrer enkeltmennesker og familier. Takknemlig for at jeg får dele disse gode nyhetene medi mennesker her i Norge, men også til mennesker rundt om i verden. Oppdraget Jesus gav oss ser vi i skriftstedet under her .. og det er derfor jeg elsker å gjøre det jeg gjør. !

Subscribe to My Blog

Få nytt innhold levert direkte i innboksen..