Norge på langs

Dag 32: Grimstad – Lindesnes

Må bare sei at det er utrolig deilig å ha fullført løpet fra Nordkapp til Lindesnes. Utrolig kjekt å ha gjort det sammen med Ole Markus og David – og med Kjersti og Johannes som heiv seg med fra Levanger. Dagen starta på Fevik hos Elisabeth og Øystein og fam 👍 det var så deilig…

Dag 31: Sandefjord – Grimstad

Juhu for en etappe 🥳😳😂 over 2000 høydemeter, og ca 180 km idag. Været har vært knallbra med sol og varme stort sett hele dagen. Dagen starta på Mjølløstgård der vi kom til oppreide senger og mat og det vi trengte, vi har blitt så utrolig velsignet på turen vi har hatt gjennom Norge. Dagens…

Dag 30 : Lørenskog – Sandefjord

Så utrolig deilig å våkne på hotel og spise en digg frokost med alt du kan ønske – honnør til Thon for meget god frokostbuffet. Så starta den villeste etappen sålangt på turen. Det var googlemaps sykkelrute fra Lørenskog til Moss – det gikk gjennom byggefelt, parker, industriområder, skogstier og grusveier 😂🚴🏻‍♂️ gjennom gårder og…

Dag 29: Skarnes – Lørenskog

Første dag jeg ikke fikk oppdatert på kvelden – rett og slett fordi jeg sovna med engang jeg hadde dusja og lagt meg nedpå 😇 Sov fra kl 1900 ca til kl 0600 idag morges – på Thon hotel Lørenskog 👍 Dagen starta godt med frokost hos Frode Ånensen som bor i leiligheten tilknytta Håpet…

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

Om meg

Heia ! Takk for at du tar en titt på bloggen min, og håper den kan inspirere, glede og berøre deg på en eller annen måte. Ønsker å vise litt av alt det jeg er med på gjennom mine turer til midtøsten, Kenya og andre steder jeg får besøke.

Jeg er pastor i Menigheten Troens Ord Haugalandet (www.troensord.no) og vi har møter i Kopervik og Haugesund. Jeg er gift med Kjersti og vi har 5 barn og 1 hund (Silas). Jeg er også sykepleier og arbeider med rusmisbrukere ved Karmsund ABR Senter på Avaldsnes. Er utrolig glad i mennesker og synes Guds storhet og kreativitet stråler igjennom alt han har skapt og av alt han har skapt er menneske det ypperste av alt det skapte.

Noe av det absolutt største man kan få oppleve er å se mennesker få ett møte med Jesus Kristus. Se hvordan evangeliet – de gode nyhetene om hvem Jesus er og hva han har gjort forandrer enkeltmennesker og familier. Takknemlig for at jeg får dele disse gode nyhetene medi mennesker her i Norge, men også til mennesker rundt om i verden. Oppdraget Jesus gav oss ser vi i skriftstedet under her .. og det er derfor jeg elsker å gjøre det jeg gjør. !

Subscribe to My Blog

Få nytt innhold levert direkte i innboksen..