Om pastoren

Heia ! Takk for at du tar en titt på bloggen min, og håper den kan inspirere, glede og berøre deg på en eller annen måte. Ønsker å vise litt av alt det jeg er med på gjennom mine turer til midtøsten, Kenya og andre steder jeg får besøke.

Jeg er pastor i Menigheten Troens Ord Haugalandet (www.troensord.no) og vi har møter i Kopervik og Haugesund. Jeg er gift med Kjersti og vi har 5 barn og 1 hund (Silas). Jeg er også sykepleier og arbeider med rusmisbrukere ved Karmsund ABR Senter på Avaldsnes. Er utrolig glad i mennesker og synes Guds storhet og kreativitet stråler igjennom alt han har skapt og av alt han har skapt er menneske det ypperste av alt det skapte.

Noe av det absolutt største man kan få oppleve er å se mennesker få ett møte med Jesus Kristus. Se hvordan evangeliet – de gode nyhetene om hvem Jesus er og hva han har gjort forandrer enkeltmennesker og familier. Takknemlig for at jeg får dele disse gode nyhetene medi mennesker her i Norge, men også til mennesker rundt om i verden. Oppdraget Jesus gav oss ser vi i skriftstedet under her .. og det er derfor jeg elsker å gjøre det jeg gjør.

Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet dere døper dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lærer dem å holde alt det jeg har befalt dere.

Matteus 28:16-20

2 Thoughts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s