Tilbake i Kenya

Tirsdag starta vi turen fra Haugesund og via Oslo og Addis Abeba så landet vi i Nairobi Onsdag kl 1300. Er jo lang reise , men alt gikk bra og etter litt mat så kjørte vi til misjonssenteret i Masai Mara.

Vi hadde koffertene fulle av sko som er blitt gitt av mange forskjellige hjemme på Haugalandet. Sko er dyrt her nede , så det er knallbra å ta med i kofferten. Barna er nydelige og så fantastisk å se hvordan de vokser og har det godt. Martine Wroldsen som har vært flere perioder og arbeidet her nede er med og barna visste ikke om det. Det ble stort gledeshyl når de åpna bildøra og fikk se at Martine var med.

Vi har mange innholdsrike dager forran oss og igår var vi på en fantastisk Safari her i Masai Mara. Alle slags ville dyr i ett utrolig flott landskap – så du må være med å opplevde det beste Afrika har å tilby av natur og dyr.

Kommer flere oppdateringer – så følg med. Du kan også lese mer om arbeidet her på http://www.masaimisjon.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s