Nydelig dag i Masai Mara

Det tar noen dager å «lande» eller finne roen når man kommer til Masai Mara. Livet her ute i bushen er så veldig anderledes enn det vi er vant til hjemme. Først tenker man at disse stakkars folkene sliter og har så lite – bærer på vann , jobber hele dagen med ett eller annet og husene de bor i er veldig primitive og noe vi aldri kunne bodd i. Men idag når jeg besøkte Amos, vakten vår på misjonssenteret, så møter vi glade, gjestfrie og nydelige mennesker som lever i pakt med naturen. Ikke stress , ikke deprimerte men levende på alle vis. De har sannelig sine utfordringer, men det har jammen vi også i vår travle hverdag hjemme. Dama på bildet er mor til Amos og de bor 5 i dette lille huset. 😊

Dagen starta med stille tid , frokost og så kjørte vi på møte i en Masai menighet der pastor Tim og kona Esther tok imot oss med store herlige smil. Vi får dele Guds Ord og betjene folkene med bønn.

Ikveld har vi vært på kveldssamling med barna her på misjonssenteret. Utrolig sterkt å være med barna , sangen, bønnen , dansen går rett i sikringsboksen og tårene sitter laust. Ungene samler seg rundt oss fra Norge og ber så sterkt for alle sammen og kjenner d er kraftige saker. Barna er så ubesmitta av alt det som vi har i vesten, bønnene er ekte, intense og kruttsterke. Så leser vi Salme 8:2 og forstår hvorfor det er sånn.

Her er mor og datter .. nydelige mennesker❤️😊 det var noen inntrykk fra dagen idag. Hvis du trykker på følg meg – og registrer deg med e-post, så får du Mail når jeg legger ut nye ting. E-posten blir ikke delt med noen .

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s