Sang og dans hele dagen …

Idag våkna jeg veldig tidlig, ca kl 0400 , som er kl 0200 hjemme. Nydelig med stillheten og alle herlige lyder av natur og dyr rundt om her på misjonssenteret i Kenya. Kl 0530 er barna oppe og sangen høres .. barna starter dagen m bønn og sang før de har en times undervisning før frokost kl 0700.

Idag har de fått nye skoleuniformer, og som dere ser på bildet er de kjempefine og barna er så glad og stolte over nye klær. Mangor Anensen har pakka opp 3 gitarer som skal brukes til opplæring av barna, ble noen sanger på både norsk og engelsk

Ellers har vi nå Eunice Njeri med team som har lært barna sanger, rigga opp ett studio og spilt inn flere sanger som er blitt fantastisk bra. Barna synger utrolig bra , og det blir 6 musikkvideoer av dette og som det blir utrolig gøy å få se. Her under en liten smakebit av sangen idag

Nå er d kveld og en lang dag med sterke inntrykk er over. Ligger nå i ei god seng og nyter å være i Afrika. Dette må bare oppleves – og når høsten kommer har du mulighet å være med ned hit og få oppleve Afrika , Masai Mara og Misjonssenteret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s