Endelig i Kenya ❤️😊

Etter en litt trøblete start med mye ekstra å passe på pga koronarestriksjoner , så satt vi endelig på flyet til Kenya. Qatar Airways er veldig bra og servicen i verdensklasse, ombord på flyet altså. Reisen startet kl 1500 fra Oslo og en liten mellomlanding i Doha på 2 timer ca – så var det siste etappe til Nairobi. God mat , herlig service og etter litt søvn så var d fantastisk å lande i Nairobi – 27 grader nydelig vær.

Jesse og Margareth møtte oss på flyplassen og så er var det ca 3 timers kjøretur til Narok – matpause og deretter 2 timer inn til senteret. Nå har de lagt asfalt helt inn til Porten ved Sekenani , og så nydelig kjøretur til Talek der vi møtte stor elefantfamilie , masse ulike slags antiloper , bøfler, strutser og sebraer. Africa we love you ❤️😂

Reisefølge er Mangor Aanensen, Anita Espevik og Line Sofie Apeland. I tillegg til oss er Eunice Njeri og team som spiller inn sanger med barna her, så vi er en god gjeng her nå.

Det største, sterkeste og som alltid berører dypt er å møte barna – fantastisk gjeng som er så urolig herlige på alle vis. Gleder meg til å være sammen med dem idag. Jenta på forsiden heter Victoria og er ei av de yngste jentene her på senteret. Vi har over 70 barn som bor her nå og det kommer ca 10 til neste ukene. Kommer oppdateringer nesten daglig – så bare å følge med – del gjerne siden og hvis du vil følge meg ved å registrere e-post etc , så hadde det vært kjempefint. Skal legge ut masse bilder , men må ordne bedre SIM-kort 😜 velsignet dag 👍😊

2 Thoughts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s