Masai Misjon – Kenya

Nå er det lenge siden jeg var i Kenya sist, pandemien har satt en stopper for det meste av reisevirksomheten siste året. Men endelig skal jeg få reise ned , 2 februar om ei drøy uke altså. Må ta forbehold om at ting kan endre seg – men planen er å dra og Bilettene er bestilt

Jeg kommer til å lage daglige oppdateringer fra turen og på den måten presentere arbeidet blant Masai folket på en god måte. Vi har idag over 70 barn som bor på senteret og over 100 som går på skolen vi har fått bygd ute i bushen – nær Talek som den nærmeste byen heter. Så følg med, kommer nok også til å ha noen livesendinger på Facebook .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s