Dag 32: Grimstad – Lindesnes

Må bare sei at det er utrolig deilig å ha fullført løpet fra Nordkapp til Lindesnes. Utrolig kjekt å ha gjort det sammen med Ole Markus og David – og med Kjersti og Johannes som heiv seg med fra Levanger.

Dagen starta på Fevik hos Elisabeth og Øystein og fam 👍 det var så deilig å komme dit igår og få dusj og mat og legge seg etter 185 km på sykkelen. Så begynte dagens etappe som var ca 150 km. Koslig å sykle i Grimstad, Lillesand , Kristiansand og videre langs sørlandskysten.

Fjære kirke

Dømmesmoen

Og det litt eldre huset bak der, er barndomshjemmet – ved Prestegårdsskogen.

Varmt vær og sol gjorde etappen til en svett foreteelse – men koste oss og fikk nyte Sørlandsidyll på det beste. Er noe spesielt med Sørlandet – bare så det er sagt.

Koslige «gader» i Kristiansand

Søgne

Mandal

Siste biten fra Vigeland og ut til Lindesnes gikk lett selv om det var en del bakker – målet i sikte og en lang reise straks over. Ole Markus og David sykla videre fra Grimstad etter litt mat og sykla gjennom natta og totalt 33 mil 💪🚴🏻‍♂️👍 heilt rått sier man om sånt. Jeg , Johannes og Kjersti kom syklende inn på Lindesnes fyr kl 2200 og ble møtt av en flott gjeng som sto med flagg og ønska oss velkommen 👍😀

Takknemlig for at turen har gått bra , ingen ulykker og de tingene som har skjedd med syklene har blitt ordner raskt og fint underveis. David har vært helt rå og hatt vogn med alt campingutstyret vårt – ca 25-30 kg ekstra . Takk til alle som har tatt imot oss , ordna mat og tatt vare på oss under turen – utrolig takknemlig 👍 kommer sikkert en liten oppsummerings innlegg om noen dager 👍😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s