Dag 31: Sandefjord – Grimstad

Juhu for en etappe 🥳😳😂 over 2000 høydemeter, og ca 180 km idag. Været har vært knallbra med sol og varme stort sett hele dagen.

Dagen starta på Mjølløstgård der vi kom til oppreide senger og mat og det vi trengte, vi har blitt så utrolig velsignet på turen vi har hatt gjennom Norge.

Dagens etappe har gått på sykkelstier gjennom flere byer og opp og ned en haug med ganger. Motorveien har mange store broer ved Larvik , Brevik osv og der måtte vi sykle ned til byen og opp laaaange bakker. Mange flotte steder og deilig å komme til Sørlandet.

Larvik i sol var ett flott syn ..

Men det ble lang dag på sykkelen. Vi starta kl 0800 og var framme på Fevik kl 2300. Inatt blir det å sove hos Elisabeth og Øystein på Fevik og imorgen blir det Lindesnes. Fantastisk tur nærmer seg slutten og det er mange flotte opplevelser og minner vi tar med oss.

Arendal ikveld

Googlemaps leder oss på mange spennende veier når det er tuneller .. her en skogsvei som vi brukte lang tid på. Men nydelig natur og flotte steder langs denne veien

Nydelig kveldsstemning før Arendal

Én tanke

  1. Ser ut for at der har hatt en flott men strabasiøs tur fra Sandefjord til Grimstad. Ønsker dere en flott tur påsjarmør etappen til Lindesnes👍🚴‍♂️🚵🏽‍♀️🚴‍♂️🚵🏽‍♀️🚴‍♂️🤝⛅️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s