Dag 29: Skarnes – Lørenskog

Første dag jeg ikke fikk oppdatert på kvelden – rett og slett fordi jeg sovna med engang jeg hadde dusja og lagt meg nedpå 😇 Sov fra kl 1900 ca til kl 0600 idag morges – på Thon hotel Lørenskog 👍

Dagen starta godt med frokost hos Frode Ånensen som bor i leiligheten tilknytta Håpet Skarnes, pinsemenigheten der. Flott å bo hos Frode og han var så god med oss , den stunda vi var der. Men det regnet og regnet igår , først to mil til Årnes og vi tok pølsepause på Cirkle K , manna oss opp og sykla videre til Lillestrøm hvor vi spiste pizza. Drøye fire mil fra Årnes .

Under dette velsignede måltid kjente jeg at kroppen var ganske fornøyd og vi ordnet oss turens første hotellopphold – Thon Lørenskog. Ca 8 km å sykle , og møtte ei dame i resepsjonen som var utrolig hyggelig og hjelpsom med det vi trengte. Nå håper vi regnværsdagene er over og har 3 laaange etapper før vi ruller ned til Lindesnes på Lørdag – om alt går etter planen👍😀🚴🏻‍♂️ ikke mye bilder på denne etappen – kalde fingre og våt telefon er ikke god kombinasjon 🙄

Johannes koser deg på Cirkle K i Årnes

Frode og meg ved Håpet Skarnes.

Fra Lillestrøm til hotellet sykler vi gjennom byggefelt og parker og traff på denne koslige andegjengen 😀🚴🏻‍♂️👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s