Dag 28 Elverum – Skarnes

Etter gårsdagens lange etappe i regn, så var det ekstra deilig å chille, og dermed kom vi ikke avgårde før kl 1400 idag. Nydelig vær , litt vind, men ellers fin sykkeldag. 95 km idag , så vi ankom Skarnes i 19:30 tiden. Vi bor hos Frode som bor ved pinsemenigheten Skarnes sitt lokale. Alltid deilig å komme fram og få dusjet.

Her sov vi godt , pinsekirka i Elverum.

Fint å å sykle idag , må følge litt ekstra godt med på googlemaps for å finne rette sykkelveien. Nydelig natur , mye dyrka mark og fint landskap å se overalt. Nå begynner vi å nærme oss , og det gir ekstra motivasjon til slitne kropper. Jaja .. slitne muskler , men utrolig nok , mat og hvile, så kommer den seg og er klar til ny dyst.

Nydelig her på Skarnes ☀️😀

Så fikk vi middag og Frode ordna så fint for oss. Så fikk vi besøk av en barndomskamerat som bodde rett ved siden av oss. Veldig koslig å treffe Bjørn Thorsdalen igjen , han bor i Kongsvinger og tok turen til Skarnes. Vi ble enige om at der er 20 år siden vi så hverandre sist.

Imorgen er det meldt regn og vind på veien til Moss, så det blir spennende å se hvordan det vil gå. 😬💦🧐

2 Thoughts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s