Dag 26: Røros – Alvdal

Hvilken flott dag å sykle , flatt og fint og nydelig vær og fantastisk natur. 90 km på sykkelen og vi sykla langs Glomma i mange mil.

Mange flotte steder langs hele etappen, og rett før Alvdal måtte vi innom ett lysstøperi på en gård som var utrolig fin. Her fikk vi kake og kaffe , ingefær og blåbærbrus, nydelig forfriskning på en ellers varm og fin dag.

Søberg gård heter plassen og er bygd opp over mange år. Verdt ett besøk om du er i nærheten av Alvdal. Så syklet vi videre og igår når vi traff Margareta og Alv Magnus , så ble vi innvitert til å overnatte hos dem på en gård /feriested ca 15 km etter Alvdal. Utrolig koslig og stor velsignelse for oss som sykler og har sovet to netter i telt. Oppreide senger, nydelig middag og dessert og kveldsmat. Men felleskap og gode samtaler er det mest verdifulle, to Herrens tjenere som vi ser sånn opp til og er så takknemlige for. Vi trenger virkelig å takke Gud for ledere med sånt åndelig klarsyn og hjertelag som disse har. Alv har også skrevet en ny bok om Hans Nilsen Hauge som du kan bestille på prokla media – anbefales på det varmeste.

Fra middagen hos ekteparet Magnus. ❤️😀

Nydelig dag fra start til mål og imorgen er planen å sykle til Elverum, det blir i tilfelle den lengste etappen sålangt på nesten 16 mil. Så det vil vise seg om vi klarer.

Koslig hus i skogen 👍☀️

Ellers nydelig å sykle her i Østerdalen – vært en del trafikk og en del vogntog , så man må være forsiktig. Ikke så mye høydemeter , så milene flyter ganske bra.

Knallgod brus 😋

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s