Dag 25 : Røros

Tanken var å sykle noen mil idag også , men dengang ei. Vi måtte ordne to sykler som hadde knekte spiler , og det tok sin tid. Så vi koste oss litt ekstra i nydelige Røros og fortsetter imorgen tidlig.

Denne karen gav god service – Røros sport 👍😀

Så vi fikk se Røros kirke og utrolig koselige gater og bebyggelse her i byen. Veldig glad vi sykler denne veien etter at vi stort sett har sykla kysten.

Så satt vi på en benk og så på folk og livet i Røros og plutselig er det noe kjent med ett flott par som går forbi , og jammen var det Margareta og Alv Magnus som kom gående. Utrolig koslig og fikk oss en veldig koslig prat med dem. Vi er enige om at sånt er ikke bare tilfeldigheter, uansett fikk vi møte to mennesker vi setter stor pris på og som har betydd og betyr mye for nasjonen vår.

Ellers har vi slappet av , laget en god middag her på Røros camping og nyter varmen – utrolig varmt 😂☀️😅. Vi sover i telt og det fungerer bra , så nå er det opplading til imorgen og de siste dagene på sykkel.

Gjennom landet er det mange som har sykkel som pynt 🧐 men den er laget for noe mye mer viktig enn bare å være til pynt. Samme kan det være med troen på Jesus , la den ikke bare være til pynt , noe du har der i tilfelle du trenger den. Men la felleskapet og livet med Jesus bli det sentrale og hovedsaken i live ditt. Da blir det framdrift og fart på sakene❤️🙏 1 kor 1:9

Sykler og telt 👍🚴🏻‍♂️

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s