Dag 24 Selbu – Røros

What a day , som vi sier på nynorsk. Nydelig vær , fantastisk natur , og mange motbakker og hele 14 mil på sykkelen. Vi ankom Røros sent og fikk rigga oss til på Campingen.

Men vi har fått sett veldig anderledes natur og bebyggelse enn før , og virkelig fantastisk å sykle denne dagen , selv om vi er godt slitne nå. Fikk se en del reinsdyr , to svære elger og ellers masse fugler av ulikt slag. Nydelig plass rundt stugudalen , svært flott vann som var så fin i sola idag .

Eneste er at det er mye mygg og vi har nok fått litt myggproteiner i oss idag . Men nå er det kveld og skal bli godt å sove – imorgen må vi fikse to eiker / spiler før vi sykler videre.

5 Thoughts

  1. Jeg er så imponert over dere, at jeg har nesten ikke ord🎉🥰💪👏, God tur videre alle sammen, å Guds beskyttelse 🙏🙏❤️ Hilsen Gerd og Odd

    Liker

  2. Hallo 😊 Så er det en ny dag og nye muligheter 👍 Nydelige bilder og vakkeret i Norge. Det blei mange mil på dere denne dagen. Synes dere har vert gode 👏 God tur videre etter at du har fått nye «eiker» på sykkelen 😊

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s