Dag 23 : Levanger – Selbu

Igår så kom Kjersti og Johannes med fly til Værnes , tok toget til Levanger og så var vi nesten hele familien samlet for å sykle resten av distansen til Lindesnes. Vi sov på Nordic Missions bønnesenter i Levanger, og det kan vel knapt være ett bedre sted å tilbringe natten. Våkna imorges og Kjersti hadde kokt kaffe som ble servert på senga , før vi ble med på bønnesamling som ble leda av Anders Skarpsno. Nydelig å være med på der , Håkon var også der og det ble en nydelig start på dagen.

Flott senter med overnatting og mye bra som skjer av bønnekonferanser etc gjennom året.

Fra morgens bønnesamling

Håkon og Anders løfter opp alle bønneemnene som er kommet inn på telefon og Mail via websiden.

Kl 1400 ca begynte vi å sykle og det var kanskje den mest krevende strekningen vi har hatt sålangt pga vi måtte sykle ca 3 mil på E6. Mye trafikk og ikke sykkelvei mellom Åsen og Stjørdal, men det gikk bra. Vi måtte ha oss en god burger på en sånn amerikansk sjappe som lå langs veien der, skikkelig forseg gjort og veldig god mat. Etter Stjørdal , fortsatte turen mot Selbu som var kveldens mål og det var en fin vei med noen gode motbakker , men også gode nedoverbakker. Må bare nevne en episode på E6 før Stjørdal, en svær trailer kom opp på siden av meg , så eksploderte ett av dekkene på hengeren og det smalt noe helt vanvittig. Det gikk nå bra , men det var litt småskummelt.

Mange flotte plasser vi passerer hver dag. Man får ekstra god tid til å se når man sykler😂.

Det var nydelig å komme ned til Selbu , flott å sykle langs vannet her og bort til campingen. Alt i alt var dette en fin start for Kjersti og Johannes , og imorgen blir det en lengre etappe på ca 14 mil til Røros. Idag ble det ca 90 km , for vi må sykle en del omveier der vi ikke sykla E6. Planen er videre å sykle Østerdalen ned til Kongsvinger osv.. så får vi se .

Johannes fant seg en god kamerat 👍

Klar ferdig … sykle 💪🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️

3 Thoughts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s