Dag 22 : Namsos – Levanger

Etter en god natts søvn på campingen i Namsos , så måtte jeg labbe inn til sykkelverksted med sykkelen for å få nytt dekk og slange , så vi kom sent igang med dagens etappe.

Der traff jeg to andre karer som sykler samme turen som oss , to eldstebrødre fra Frikirka i Flekkefjord , veldig hyggelig å prate litt med dem.

Så kom vi igang og det var litt opp og ned , men turen idag gikk bra , lengste etappe sålangt – jeg har sykla og gått 14 mil idag , det kjennes på puddingen, men det er en god følelse å ligge her i senga på Nordic bønnesenter i Levanger. Når vi kom til Steinkjer , så ble det pizzapause , og den gjorde godt og gav energi til resten av turen.

Mye vakkert å se på dagens tur

Dette kalles prydbusker xxl 🤣

Landskapet har endret seg kraftig de siste dagene , og vi fikk se delfiner hoppe og leke i sjøen før Steinkjer. Så ruller vi videre og jeg måtte innom Stiklestad å ta noen bilder av kirka og området. Idag er det Olsok , og det har vært den årlige feiringa av Olav den Helliges dødsdag , 29 juli 1030 .

Stiklestad kirke er etter tradisjonen bygd der Olav falt , og den er fra 1180.

Well .. sliten nå og skal bli godt å hvile etter en lang dag på sykkel. Kjersti og Johannes er komt med fly og tog hit og blir med oss på resten av turen , det blir koslig.

Bare tilslutt , utrolig mange koslige plasser man sykler forbi , her er bare en av mange 👍

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s