Dag 21: Kolvereid – Namsos

Det ble camping og telt på oss igår og det ble på Kolvereid familiecamp. Veldig fin plass og godt organisert for oss som sykler. Våkna til mye vind idag , og det har blåst masse idag , og veldig mye bakker – opp og ned . Bare ei ferge idag , og den måtte vi vente 1.5 time på 🙄 før vi fortsatte på opp og nedturer på vår vei til Namsos.

Fra dagens camp i Kolvereid.

Den største nedturen var når bakdekket mitt sprakk og det smalt noe veldig , trodde eksospotta hadde hoppet av😂. Det var en stor sprekk i dekket , sikkert en belastingsskade etter mange mil med opppakning. Når dette skjedde var det 22 kilometer igjen til Namsos , så jeg måtte sykle veldig forsktig for ikke å ødelegge slangen igjen. Det gikk nesten bra 😉 Når vi rulla inn i Namsos sentrum , så var luften ute og fikk ikke tak i nytt dekk og slange – så vi har campa tidligere enn planlagt og sykle da også mindre kilometer enn planen var.

Namsos camping er plassen for overnatting , så får vi ordne med dekk og slange imorgen – håpet er å nå Levanger iløpet av kvelden – så gjenstår det å se om det går bra . Men vi er ved godt mot , og er sånn ca i rute allikevel .

Båtis er godt altså , blir ekstra snadder med en kopp kaffe til 👍😀

4 Thoughts

  1. God kveld ! Eg synes dere har vert utrolige flinke som holder ut !! Så håper eg at det ordner seg med dekk i morgen. Båtis og kaffe er bare herlig ! Håper dere får en god natt !

    Liker

  2. Surt med en punktering, men har dere ikke med litt reserve utsyr som slanger og dekk? For det er fort gjort å komme borti noen skarpe gjenstander langs veien, iallfall nå når dere kommer på mer trafikkert vei. Men vi fortsetter å heie på dere, staute gutter det vi vi gjerne ha. 🚴‍♂️🚵🏽‍♀️🚴‍♂️👍

    Liker

  3. Så bra ønsker dere en flott tur videre fra Namsos til Levanger. Håper dere får et bra vær, og medvind i dag🚵🏽‍♀️🚴‍♂️🚵🏽‍♀️👍

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s