Dag 20 : Berg – Kolvereid

95 km har det blitt idag – første to mila var flate og nydelige å sykle , selv om det yret og regnet litt i starten. Etter ferga til Holm så begynte det med opp og ned , og det fortsatte det med helt til her vi er nå på Kolvereid familiecamping.

Kirker er det overalt og denne ligger på Holm eller ved Holm, ikke helt sikker på det 🧐 Vi starta sent idag pga mye vind og regn fram til kl 1600 , men da var vi klare og satte igang med syklinga og sykla helt til kl 22:30, da var det fint å finne teltplass.

Naturen og skaperverket er fantastisk hele veien , den har endret seg , nå er det mer skog , flere kuer og sauer og mindre med hav. Nå har vi sykla inn i Trøndelag fylke og har lagt Troms/Finnmark og Nordland bak oss.

Alt har gått bra på turen sålangt – vi er tålig i rute og gleder oss til fortsettelsen. Håper på godvær og ikke for mye vind , for det er det tyngste når man sykler – motvind vel og merke. Vi er ved godt mot og er ganske så fornøyd med at vi har kommet så langt allerede 😀

Må bar avslutte med ett bilde av kirka vi sov i på Berg. Misjonsmenigheten , jeg kjenner ingen der , men kjente sånn velbehag fra Gud på det stedet. De ivrer for misjon og bønn – det kunne jeg merke og tror Gud vil gjøre noe spesielt her i tiden som kommer.

Imorgen er det ny dag og vi skal sykle forbi Namsos , så får vi se hvor langt det blir 🚴🏻‍♂️👍

2 Thoughts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s