Dag 19: Seløya – Berg

Da har vi fått sykla en del kilometer idag , tatt 3 ferger og fått sol i ansiktet. Dagen starta med kaffe og frokost hos Liv og Håkon Fagervik på Seløya – fantastisk fin plass og utrolig koselig å være hos Liv og Håkon. Det ble 2-3 mil mellom hver ferge og dermed blir det en del mil idag , Googlemaps viser 120 km ca .

Fra terassen og med Håkons barndomshjem i bakgrunnen.

Ellers fin etappe idag , flatt og fint , men ble en del venting på ferger , så dagen gikk fort. Etter tips fra Håkon så er vi innlosjert på Berg misjonskirke og ble tatt godt imot her i ettermiddag. Vi hadde en plan om å sykle lenger , men milene før og etter Brønnøysund var ganske harde pga mye motvind.

Dette er Forvik kirke , som lå fint til med sjøen i bakgrunnen. Eller har vi sykla forbi Petter Dass museum , mange krigsminnesmerker og mer skog og dyrka mark enn ellers siste tiden.

Her er i nærheten av Berg

Imorgen sykler vi videre mot Namsos , så får vi se hvor langt vi kommer. Det er meldt regn , så vi får sjekke imorgen tidlig. Men det har vært en eneste stor naturopplevelse idag også – utrolig fint over alt .

Her er vi nå – Berg Misjonskirke i Sømna kommune .

Liv knipsa oss før vi begynte idag 👍

Seløya med de 7 søstre i bakgrunnen

Venter på ferge 👍😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s