Dag 18: Seløya hos Liv og Håkon

Sent igår ankom vi Seløya og kom til Liv og Håkon Fagerviks sommersted på Seløya. Utrolig mange øyer i her i Herøy kommune og ei av de fineste heter da Seløya. Regnvær idag , men vi har fått godt stell av Liv og fått være med Håkon på fisketur. Ble veldig mye forskjellig fisk: Torsk, Sei, hyse, makrell , Brosme , Uer og en liten Hå/hai.

Håkon med juksahjul og fikk bruke stang.

Ellers hadde vi oss en kjøretur for å se oss litt rundt og besøkte en helt spesiell blomsterbutikk som heter Etcetra – de hadde det utroligste tilsalgs og butikken var smekkfull med folk som handla og koste seg i den merkfundige butikken.

Sønn til Liv og Håkon , Remi har kjøpt den gamle skolen på Seløya og bygd om til Cafe og overnattingssted. Det heter Skolo som er den lokale uttalelsen på skole. Masse folk hele dagen som kjøper kaffe , boller og annet , samt pizza på ettermiddagen. Her traff jeg en gammel venn som heter Vidar Leite med familien og en gjeng fra Mosjøen pinsemenighet som var på sykkeltur. Utrolig koslig å se de igjen , ca 20 år siden sist. Vi var på Hustad Leir sammen i 92 og hadde det utrolig kjekt sammen da. Glemte å ta bilde 🙄 men kamera var ikke så viktig akuratt da.

Imorgen er det Søndag og vi skal sykle til Herøy fergeleie og sykle forbi Brønnøysund til Berg, så imorgen blir det en god etappe.

Liv tok bilde av oss med de 7 søstre i bakgrunnen.

Liten hilsen fra Håkon tilslutt 😂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s