Dag 17 : Fiskedag Tjongsfjorden + Seløya

Denne dagen ble anderledes enn planlagt , og det kan ofte være av det gode. Vi ble opplyst at vi måtte sykle 4 lange tuneller , og at det ble anbefalt med hurtigbåt istedenfor. Vi slo til , vi har sykla en del mil omvei pga vi sykler kysten, så dette ble en god løsning med enda en fisketur før vi måtte sette kursen sørover. David fikk den største torsken på ca 10 kg – men vi fikk alle fisk på kroken , og det ble en kjempedag. Margitt og Per Kristian plukka multer, mens vi fiska – ble mange sei og flere torsk.

Margitt og Per Kristian Fjellvang, utrolig flotte mennesker med stort hjerte for Jesus og mennesker , det er en uovertruffen kombinasjon.

Per Kristian måtte fiske med seg en fin sei , før vi kunne gå i land. Etterpå disket de opp med middag til oss igjen , samt til enda flere gjester som kom. Veldig hyggelig å treffe Andreas og Tonje og barna som var kommet for helga. Må bare avslutte med å si at dette har vært to nydelige dager med fiske, hvile og felleskap. Nå skal vi sove hos Liv og Håkon på Seløya – Søndag blir det bånn gass med sykling igjen – og da er vi uthvilte og klare for mange nye mil 🚴🏻‍♂️😂

Blei en fin sei på meg også 👍😀

Naturen er fantastisk 🙏😀

Her er Haraldhuset , eller Tjongsfjorden pinsemenighet, som ligger på Kila. Her har vi sovet godt , spesielt deilig igår , da regnet det og blåste friskt.

Fra dagens sykkeltur🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s