Dag 15: Reipå – Tjongsfjorden

Det ble en fantastisk deilig overnatting for oss i Reipå hos Liv og Jostein Kaspersen. Nydelige mennesker som tok utrolig godt vare på oss. Vi sykla fra Reipå kl 13.50 og tok ferge fra Ørnes til Vassdalsvik som tok ca 1 time.

Liv og Jostein i Reipå – ledere i Pinsemenigheten på Reipå.

Da vi kom til Vassdalsvik , så kom første uhellet , nemlig at staget som går igjennom bakhjulet til David , det knakk. Klokka var 1610 og det var ikke butikker å spore i nærheten. Jeg ringte Sport 1 på Ørnes og de hadde en som de la på utsiden fordi de stengte om fem minutter. Jostein heiv seg i bilen og fikk sendt den med neste ferge .. så vi måtte vente kun 1.5 time , så var vi klare til å sykle. De neste milene var utrolig variert med tanke på vær og terreng. En veldig lang fjord , en veldig lang bakke , sol og kraftig regnvær – men vi rakk neste ferge som tok oss til Ågskardet.

Ikke mange mil idag , men noen ble det. Vi overnatter i pinsemenighetens lokale her i Tjongsfjorden – og stor takk til Marvin Solgren som har fikser flere overnattinger til oss. Ikke nok med det , når vi kom fram, så ble vi hentet av Per Kristian Fjellvang som sammen med kona ordnet nyfisket stekt torsk til kvelds og multekrem til dessert, kl 22:30 – da skjønner vi at vi er nordpå😂 med

Fem stjerners «kvelds» hos fam Fjellvang

Nå skal det bli godt å sove – spesielt fint etter at Liverpool slo Chelsea og fikk pokal og medaljer. YNWA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s