Dag 14 : Saltstraumen – Reipå

Ble en rolig morgen og dagens etappe starta i regnvær og fortsatte i regnvær og motbakker en god del timer. Altså en krevende etappe for litt sure bein, men glade gutter. Leif Helge Langåker ble med som gjesterytter og fungerte til tider som hare for oss litt sletne guttene idag. Men utrolig hyggelig med selskap og vi fikk også selskap av en annen syklist som sykler fra Kirkenes til Sørlandet.

Vi traff også en gjeng fra Alta som sykla kystriksveien, og det viste seg at ho ene hadde hørt om oss og pastorpåtur 😂 , jammen ikke verst å oppleve i en ellers regntung motbakke. Etter hvert letta været og sykkelgleden begynte å boble igjen , matpausen ble i ett busskur , og det funka fint

Av alle plasser vi kom til , så kom vi til Grimstad , og her MÅTTE vi ta ett bilde.

Videre ble en fantastisk sykkeltur langs sjøen i praktfulle omgivelser. Toalettet som er bilde av , ligger rett før Reipå, ved ureddplassen, kosta forøvrig 15 millioner 😂

Ellers må jeg takke Leif Helge for psykisk støtte under dagens etappe – det gjorde godt 😀🚴🏻‍♂️

Bilde fra ureddplassen . Etter en liten pause her , så kom vi til Reipå og her er vi blitt innlosjert hos Liv og Jostein som har skjemt oss bort ikveld – hjemmelaga pizza – oppreide senger og is m brownies til dessert. Vi spiste MYE 😂 fantastisk gode folk som er ledere for pinsemenigheten Templet her på Reipå. Nå skal det bli godt å sove .. trøtt som ei fille .. og imorgen blir det en liten etappe.. idag ble det ca 9 mil.

En meget variert etappe – flere tuneller og laaaange bakker opp og ned 🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s