Dag 13: Leknes – Saltstraumen

Idag våkna vi til ferdig laget frokost med kaffe, egg og nyrørte multer. Laurits var oppe tidlig og sendte oss avgårde og målet var å nå 11 ferga over til Bodø (ferge som tar 4 timer 😬) den rakk vi med 3 minutters margin og hadde da sykla ca 7 mil. Lofoten er flott , og spesielt Reine synes jeg var koslig å sykle igjennom, tørrfisklukta hvilte over hele tettstedet.

Når vi kom til Bodø, så ble det litt mat i kroppen før vi sakte syklet oss utover mot Saltstraumen. Nesten framme i Saltstraumen , så kom jammen Miranda og Leif Helge og hoiet og vinket på oss. De er på tur sammen med Siv Monica og Kevin , og de inviterte oss på kvelds – nydelig grillmat med muffins til dessert, helt nydelig. Dagens etappe ble på ca 10 mil , og imorgen sykler vi videre til Reipå , og Leif Helge skal være med oss en etappe på sykkel. Nok en flott dag, og nå begynner vi på kystriksveien nedover Helgeland.

Her er vi nede og har oss en titt på Saltstraumen som er verdens sterkeste tidevannsstrøm. Ellers koser vi oss på tur .. Gjett hva jeg sa som fikk gutta til å le ? 😂😂😂

5 Thoughts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s