Dag 12: Svolvær – Leknes

Det ble altså telt på oss inatt og jammen kom det regn inatt. Men når der var på tid å stå opp , så var det fint vær igjen. Må bare si det med engang , dette har vært en tung dag på sykkelen, mye og periodevis kraftig motvind gjorde en 65 km etappe veldig krevende.

Men naturen er overveldende hele veien. Lofoten er veldig variert , og anbefales virkelig å ta turen hit. Vi kom fram til Pinsemenigheten Klippen som ligger på Liland , ble tatt godt imot og fikk en nydelig middag, kjøttkaker m alt tilbehør. Så var det møte og det ble en veldig hyggelig opplevelse. Varm og åpen menighet som jeg fikk hjerte for. Flott lokale som har potensiale og når da lokalet fylles med sånne flotte folk, da varmer det hjertet Her vil det skje mye godt i tiden som kommer. Etter møte var det mat og felleskap og jeg fikk nyplukka multer på brødskiva mi , utrolig godt. Så nå er det bare å sove og stå opp tidlig for å sykle til Moskénes og ta ferga over til Bodø. Mye trafikk her i Lofoten , så da må man være forsiktig.

Møtelokale ligger på Liland , ikke langt fra Leknes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s