Dag 10: Andenes – Sortland

Dagen starta med frokost , god prat med Hermod Bakkevoll som var en god vert for oss i Baptistkirka. Dette var regndagen sålangt, regn fra vi starta til vi kom fram. Men uansett vær , så var yttersia av Andøya utrolig vakker å sykle. Passerte flere koslige småsteder og fikk også gå på do på ett anlegg som kosta inter mindre enn 19 millioner kroner , og jammen var det bare to toaletter der .. men de hadde utsikt 😂 en fantastisk utsikt.

Finere kan det ikke bli å gå på do på ett offentlig toalett😂😀 Videre sykla vi over til Risøyhavn og fikk varma oss litt med kaffe og vafler. Siste 5 mila gønna vi bare på for å komme i hus. Vi camper i Pinsekirka Sortland og her skal det bli godt å sove – 11 mil har det blitt på sykkelen idag og imorgen sykler vi inn i Lofoten.

Risøyhavn

David og Ole Markus i godt driv i starten på etappen , denne snutten er rett før vi kommer til Bleik.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s