Dag 9 : Senja

Da var det på an igjen og vi starta i lett regnvær på sommerøya, men så fort vi begynte på ferieturen til Senja, så ble det godvær igjen. Senja altså… wow .. fantastisk og mektig natur hele veien , mange tuneller når vi sykler yttersia, men ei enormt vakker øy. Svett og varm ble jeg / vi , noen fjelloverganger og litt motvind , men det gjorde ingenting, når man nesten ikke kan tro det øynene ser 😀 idag har det vært en litt mindre etappe , ca 9 mil . Angående kroppen, så gjorde det veldig godt med hviledag igår , ømme muskler fikk ny styrke og det går egentlig overraskende bra , ingen uhell , så vi er takknemlige🙏

Her er bilde av vakre Gryllefjord på ferga til Andenes.

En time og 45 minutter tok den ferga og så ble vi møtt i havna på Andenes av Hermod Bakkevoll som loste oss på plass i Baptistkirka. Hermod er en av Nord-Norge sine helter vil jeg si, han har reist og reiser over store områder og forkynner, oppmuntrer og veileder menigheter, en god kar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s