Dag 6 : Sørstraumen – Olderdalen

Nesten ubeskrivelig nydelig og krevende etappe idag på drøye 10 mil. Nydelig morgen på campingen med fantastisk utsikt, kaffe i sol og varme. Så begynte vi syklinga , etter 8 km begynte det å gå oppover, og det fortsatte det med i ca 8 km. Da hadde vi vår første matpause ved Gildetun og kanskje en av Norges vakreste utsikter.

Det som er så herlig med oppoverbakker er at det som regel kommer noen nydelige nedoverbakker og ned fra Kvænangsfjellet, der gikk der fort. Sykla så videre til Storslett hvor vi hadde pizzapause og den smakte himmelsk 😂. Så kom det en ny fjellovergang med laaaaang oppoverbakke, svetten silte og vi kom oss opp og ned og videre langs fjorden inn til Olderdalen hvor vi har tatt kvelden. Hvilken natur og jeg blir satt ut mang en gang over det fantastiske skaperverket.

Kvænangsfjellet

Nærheten av Olderdalen

3 Thoughts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s