Dag 5 : Alta – Sørstraumen

Dette har vært litt av den dag , Juhu 😂. Først ett nydelig møte i Filadelfia Alta , så godt å treffe alle kjente igjen og så utrolig godt å være i Finnmark. Kl 14:30 rullet vi ut fra Alta og har sykla drøye 10 mil idag . Talvik , Kåfjord , Langfjorden ( den var sykt lang 😂 ) så til Burfjord og så over fjellet og ned hit til Badderen først og nå er vi på Sekkemo Camping . Utrolig nydelig dag , starta m sol og godt vær , så ble det vind og regnvær .. to byger som gjorde at jeg ble kald i musklene (som får kjørt seg kraftig 😅) deilig å være framme , og nå er det utrolig deilig å ligge 😀❤️

Dette er utsikten fra campingen 👍

Fantastisk natur nedover , dette er fjellene på andre siden av Langfjorden

Fra starten idag 👍 perfekt reisefølge 👍🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s