Dag 4 : Repparfjorden – Alta

Blitt en flott dag på sykkel og veldig koslig at Anna Melkeråen tante og svigerinne sykla med oss en etappe. Mye bedre temperatur og lite vind, så Sennalandet ble en ren nytelse av den storslåtte naturen. Ole Markus fikk problem med luften i bakhjulet , og da kom Margitt fra Alta susende opp med to nye slanger 👍🙏 Rett og slett en fantastisk dag og det ble drøye 90 km på sykkelen idag. Artig vær hadde vi også , sol og litt regn vekselsvis , det friska opp og vi fikk nydelig regnbue på vei ned mot Alta. Regnbuen vitner om Guds trofasthet og er det en ting jeg tenkte på og ble fylt av takknemlighet for , så er det nettopp det , Gud er trofast.

Anna hadde med seg tørka reinhjerte som vi koste oss med i pausene, Anna bor i Karasjok og det er alltid så koslig å være med Anna 👍

Altafjorden

Dette er fra starten i Repparfjorden

2 Thoughts

  1. Veldig kjekt å være med dere på en etappe Birger, Ole Markus og David! Dere er utrolig spreke, med humøret på topp!👍🏻 Blir gøy å følge dere videre på bloggen:)
    GOD tur videre!🇳🇴

    Liker

  2. Hallo Birger !! Kjempe flott å følge her inne og ser kor dere sykler ! Fine bilder og den regnbuen på Himmelen er fantastisk !

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s