Dag 3 sykla til Repparfjorden

Ble en kald og vindfull dag inn mot Olderfjord , lang motbakke opp mot Hatter , herlig med nedoverbakke til Skaidi og Repparfjorden ungdomssenter som vi er innlosjert på. Har delt opp etappene slik at vi får litt roligere etapper nå i starten 7-8 mil , og det viser seg å være bra med tanke på været vi har hatt.

Ikveld har vi hatt mannskveld her på campen med grilling og godt felleskap. En gjeng fra Hammerfest og en gjeng fra Alta er alt som skal til for å få en herlig kveld. Så avslutta vi gutta i vedfyrt badstu som gjorde utrolig godt for litt ømme muskler. Imorgen sykler vi over Sennalandet til Alta 👍

Liten smak fra sykkelturen idag , dette er like ved Smørfjord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s