Dag 2 : Honningsvåg – Olderfjord

Etter ett nydelig døgn i Honningsvåg, så satte vi oss på oppakkede sykler torsdag ettermiddag. Fra Honningsvåg til Sarnes mot Repvåg så må vi gjennom to lange og kalde tuneller , den siste på 7-8 km under havet. Så videre innover Porsangerfjorden med fantastisk rått landskap. Store fjell med snø , havet og veien som snirkler seg innover .. blir rett og slett svett og mållaus, svett av syklinga og mållaus over skaperverket. Fant oss en flott camp med utsikt over Porsangerfjorden – og det var deilig å legge seg i soveposen her. Fredag sykler vi til Repparfjorden, ikke langt fra Skaidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s