Nordkapp til Lindesnes på sykkel

Imorgen blir det fly til Alta , så ett møte i Arctic kirken Hammerfest på tirsdag , så Honningsvåg på Onsdag , så starter mitt livs lengste sykkeltur 😅🚴🏻‍♂️ Nordkapp – Lindesnes 😎 kunne jeg vært bedre forberedt ? Ja .. men har troen på at det skal gå 👍 veldig mye som kan gå bra her .. Sykle med to av gutta mine og få se Norge i en hastighet som gjør at vi får god tid til å nyte Norges vakre land 🙏 Nordkapp til Alta – møte i Filadelfia Alta Søndag 12 juli kl 1100 .. så sykler vi videre mot Tromsø og Sommarøya – så over Senja, Andøya og til Sortland 🚴🏻‍♂️😀 så videre til Svolvær – Henningsvær – Leknes og Moskénes over til Bodø – Saltstraumen og så langs kystriksveien ned Helgelandskysten til Namsos .. så over Fosen til Trondheim .. og så er 3 alternativer som må velges .. enten kysten via Molde og Ålesund – eller raka vegen sørover mot Lillehammer og så mot Drammen og Kongsberg – Evje og Lindesnes .. Uansett .. langt er det og jeg grugleder meg enormt 😀🚴🏻‍♂️ Planen er å sykle inn til Reach the nations Sommerstevne sammen med Kjell Haltorp – Håkon Fagervik og flere andre gode folk .. Stevne arrangeres sammen med Vanse pinsemenighet .. og er jeg kommet meg dit i tid .. så skal jeg tale om å fullføre løpet 😂❤️🚴🏻‍♂️ veldig mye som kan gå bra 😀🙏🙏

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s